Ενημερωτική Ημερίδα στο πλαίσιο του έργου WINEability με θέμα τον Οίνο και τον Οινοτουρισμό.

 

Ενημερωτική Ημερίδα στο πλαίσιο του έργου WINEability με θέμα τον Οίνο και τον Οινοτουρισμό.

Το Επιμελητήριο Δράμας υλοποιεί το έργο WINEbility του προγράμματος EU4BUSINESS: CONNECTING COMPANIES, στο οποίο συνεργάζεται με την Ένωση Νέων Γυναικών Επιχειρηματιών της Αρμενίας, με στόχο να ενθαρρύνει τις ευκαιρίες επιχειρηματικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών στον αμπελοοινικό τομέα.

Στις 17/2, θα πραγματοποιηθεί, σε συνεργασία με το LAB40, μια ενημερωτική ημερίδα, ανοιχτή στο κοινό, με θέμα την γυναικεία επιχειρηματικότητα και τον οινοτουρισμό. Την ίδια μέρα και στον ίδιο χώρο, θα διεξαχθεί και συμμετοχικό εργαστήριο δικτύωσης των επιχειρηματικών φορέων που συμμετέχουν στον έργο από Ελλάδα και Αρμενία καθώς και των αντίστοιχών ΜΜΕ από τις δύο χώρες που μοιράζονται κοινά επιχειρηματικά ενδιαφέροντα.

Επιμέρους στόχος της επίσκεψης, είναι η σύζευξη των 8 συμμετεχουσών μικρομεσαίων επιχειρήσεων με τους 8 επιχειρηματικούς φορείς (4 ΜΜΕ από την Ελλάδα & 4 ΜΜΕ από την Αρμενία, με 4 επιχειρηματικούς φορείς από την Αρμενία & 4 Επιχειρηματικούς φορείς από την Ελλάδα αντίστοιχα). Για την προσέλευση και παραμονή στον χώρο του Lab40 για τον σκοπό της ημερίδας θα τηρηθούν οι κανονισμοί για τα μέτρα προφύλαξης από τον Covid σύμφωνα με όλες τις εν ισχύ διατάξεις.

AGENDA 17/2/2022

09:00 Άφιξη συμμετεχόντων-Εγγραφές

09:30 - 09:40 Η κα Φ. Δημίου, Διευθύντρια LAB40 Παρουσίαση για το LAB40.

09:40- 10:00 Η κα. Λ. Τσαλταμπάση, Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος – Σ.Ε.Γ.Ε., Γεν. Γραμματέας του Women Entrepreneurship Platform-WEP, Πρόεδρος του Balkan Women Coalition-BWCo, Αντιπρόεδρος A’ του AFFAEMME, Γενική Διευθύντρια του Ομίλου Εταιρειών OECON GROUP.

10:00-10:20 Ο κ. Γ. Ζαχαρής, Export Manager Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη

Βήματα προς την οινική εξωστρέφεια: Η μελέτη περίπτωσης των κρασιών

Δράμας.

10:20-10:30 Η κα. L. Asatryan, Πρόεδρος της Ένωσης Νέων Γυναικών Αρμενίας(AYWA), Μέλος του Δικτύου Γυναικών Επιχειρηματιών της Αρμενίας (WENA) Μέλος της FCEM (Παγκόσμια Ένωση Γυναικών Επιχειρηματιών) Αρμενίας, Πρέσβειρα της WED (Ημέρα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας) Αρμενία, Γυναικεία επιχειρηματικότητα και οινοτουρισμός στην Αρμενία.

10:30- 10:50 Διάλειμμα

10:50- 11:30 Εργαστήριο για την ανάπτυξη συνεργειών-Ανάπτυξη προϊόντων-Ζεύξη

11:30-12:00 Αποτελέσματα εργαστηρίου-Συζήτηση

12:00- 13:00 Υπογραφή MoU - Κλείσιμο

Κοινωνικά Δίκτυα