2ο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ AGROFOSSILFREE ΣΤΟ LAB40

 

Με το 2ο Regional Innovation Workshop που διοργανώνεται στον Lab40 την Τρίτη, 1η Μαρτίου 2022, το Επιμελητήριο Δράμας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης, συγκεκριμένα με το Ινστιτούτο Βιο-Οικονομίας και Αγρο-Τεχνολογίας στο πλαίσιο του έργου AgroFossilFree, στην Δράμα.

Η δράση απευθύνεται σε τοπικούς γεωργούς, γεωπόνους, ερευνητές, εκπροσώπους ενώσεων & βιομηχανιών και στοχεύει στην διερεύνηση ιδεών και ενδιαφερόντων καθώς και στη μεταφορά γνώσης, στον τομέα της πράσινης ενέργειας και των τεχνικών εξοικονόμησης ενέργειας. Στην διάρκεια του εργαστηρίου θα παρουσιαστούν δοκιμασμένες τεχνολογικές λύσεις και στρατηγικές ενεργειακής εξοικονόμησης. Η ερευνητική ομάδα του Κέντρου Έρευνας και Καινοτομίας,  θα παρουσιάσει γεωργικές εφαρμογές τεχνολογικών λύσεων ενεργειακής εξοικονόμησης ενώ παράλληλα, θα επιδιώξει να ανοίξει τον διάλογο με τους συμμετέχοντες με σκοπό την αποτύπωση  των αναγκών και των προβλημάτων της τοπικής γεωργικής κοινότητας στην ενεργειακή κατανάλωση.

Σκοπός του εργαστηρίου είναι η εξαγωγή ιδεών για πρακτική εφαρμογή και προσαρμογή των προτεινόμενων λύσεων στις τοπικές συνθήκες. Στο εργαστήριο θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα σύμφωνα με τη πάγια τακτική.

 

Μπορείτε να το κατεβάσετε απο εδώ

Κοινωνικά Δίκτυα